Self-care portal mts-a olakšava vođenje biznisa

Kompanija mts je na svom sajtu uvela self-care portal koji poslovnim ljudima omogućava da uštede vreme, pregledaju sve što se tiče telefonije i interneta na jednom mestu, bolje kontrolišu troškove poslovanja i zaštitite poslovne podatke na jednostavan i adekvatan način.

Poslovna komunikacija se u u današnje vreme u sve većoj meri odvija putem telefona i interneta, Čak 73 posto korisnika neke usluge radije koristi sajt kompanije umesto razmene poruka, razgovora ili četa uživo sa službom za podršku, a 70 posto novih korisnika očekuje da se na sajtu nađe i self-care aplikacija.

Self-care portal mts-a sadrži bazu podataka i instrukcija, spisak najčešćih pitanja korisnika sa odgovorima i forume na kojima se može diskutovati sa drugim korisnicima. Na ovaj način obezbeđeno je pružanje podrške korisnicima bez interakcije sa predstavnicima kompanije provajdera usluge, prenosi B92.

Preko self-care portala lako i brzo se mogu pregledati svi aktivni servisi (mobilni i fiksni brojevi, internet, TV), pregledati dugovanja ili proveriti istorija plaćanja i dobiti listing za sve fiksne i mobilne linije. Korisnik može uputiti i prigovor na račun ili poslati podešavanja za MMS i GPRS.

Portal omogućava samostalno aktiviranje SIM kartica kada korisniku to odgovara, kao i da se bez čekanja operatera ili slanja zahteva obavi zamena ili blokada kartica i aktiviraju roming i internet dodaci. Sve izmene koje se naprave na portalu trenutno su vidljive i aktivne na željenoj SIM kartici.

Pored toga, kontrola troškova se može značajno pojednostaviti i ubrzati, jer se na ovaj način može proveriti potrošnja za svakog zaposlenog, definisati limiti potrošnje po zaposlenom i ograničiti potrošnja za određenu vrstu sadržaja.

Korisnicima je na raspolaganju i Biznis aplikacija koja nudi mogućnost pregleda i preuzimanja listinga za poslednjih 12 meseci, a neprijatna iznenađenja se mogu sprečiti postavljanjem limita, pregledom aktivnih dodatnih servisa i tarifnih dodataka i upravljanjem brojevima zaposlenih sa bilo kog mesta, u bilo koje vreme, poručuju iz mts-a.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор