Novo predstavništvo „Kögel“ priključnih vozila u Srbiji

made-in-germany-rs-prikolica

Nakon višegodišnje pauze, poznati proizvođač prikolica i poluprikolica, nemačka kompanija „Kögel“, od nedavno u Srbiji ponovo ima specijalizovanog ovlašćenog uvoznika, prodavca i servisera, preduzeće „Truck Bodies & Trailers“ doo.

Prodajni punkt kompanije Truck Bodies & Trailers nalazi se na lokaciji sa odličnom infrastrukturom za sve „kamiondžije“, u Šimanovcima, u kompleksu „Truck Stop Tomy“, javlja „automagazin.rs“.

– Mada dugo bez zvaničnog prodajno-servisnog partnera, Kögel i danas u Srbiji uživa izuzetnu reputaciju, naročito među dugolinijskim transporterima. Vlasnicima transportnih kompanija, ali i svima koji koriste kamione, nudimo kompletan Kögelov asortiman: plato poluprikolice, hladnjače i takozvane kofer poluprikolice, kontejnerske i kiperske poluprikolice, niskonoseće prikolice i poluprikolice – navodi Aleksandar Đuričić, direktor kompanije Truck Bodies & Trailers.

U poslovima sa prikolicama i poluprikolicama nemački Kögel ima osamdesetogodišnje iskustvo, što je jedno od najdužih među svim evropskim proizvođačima priključnih vozila. Svoja komercijalna vozila i rešenja za drumski transport i građevinarstvo Kögel nudi uz slogan „Inženjerski kvalitet Made in Germany“.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор