Milšped širi posao na Nemačku

made-in-germany-rs-milsped

Otvaranjem firme u Nemačkoj „Milšped Grupa“ širi svoje poslovanje na evropskom tržištu, na kome će primeniti inovativnost, stručnost i iskustvo stečeno tokom 22 godine dugog rada u transportu i logistici.

Kako sapštavaju iz kompanije, članica „Milšped Grupe“, firma „Milšped GmbH“ sa sedištem u Minhenu, počela je sa radom u aprilu ove godine, čime grupa realizuje svoj poslovni cilj za 2016. Kao početak ostvarivanja svog strateškog plana za ovo tržište, Milšped Grupa će obavljati usluge transporta i distribucije u okviru autoindustrije, koje će obuhvatiti transport vozila širom Nemačke, transport vozila iz Nemačke ka većim lukama u okruženju, kao i povratne linije transporta ka Nemačkoj.

U narednoj fazi kompanija planira uspostavljanje LC/HUB za zbirne pošiljke, odnosno formiranje zbirnog centra za distribuciju robe kroz Nemačku, kao i skladišta za vozila. Zatim će uslediti razvijanje svih usluga, kako bi klijentima bila ponuđena jedinstvena integrisana logistička podrška u punom obimu, poput one koja je već razvijena u Srbiji i zemljama regiona, prenosi „eKapija“.

– Ovom aktivnošću ćemo ojačati pozicije kod svojih klijenata i partnera, svetskih lidera u proizvodnji vozila. S obzirom da je Nemačka velika ekonomska sila, kao i najznačajnije tržište Evropske unije, a ujedno je i najveći evropski izvoznik, naša očekivanja su da preko nove firme širimo svoju globalnu mrežu, kao i da se usko povežemo sa glavnim logističkim tokovima Evrope. Nova pozicija će doprineti daljem razvoju Grupe i povećanju njenog poslovnog uticaja, uz optimizaciju i smanjenje logističkih troškova za klijente – poručuju iz „Milšpeda“.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

1 Komentar
  1. Kovac Djurika Srbija 54 godine 16 godina Medjunarodno iskustvo po evropi pricamItalijanski i Madjarski i osnove Nemackog najvise vozio slepere i cerada hladnjace i kontejnere imam Madjarski pasos kod 95 taho karticu i srpsku vozacku zadnja firma u kojoj sam radio pre tri meseca Erhhmann Segerberg kod ulma toliko o meni hvala molim odgovor

Оставите одговор