Internet aplikacija za samostalno vođenje biznisa

made-in-germany-rs-pausal

Vođenje paušalne preduzetničke radnje pojednostavljeno je zahvaljujući novoj internet aplikaciji koja omogućava da se administrativni poslovi, poput pravljenja faktura ili popunjavanja dokumentacije za zdravstvenu knjižicu, sada mogu lako samostalno uraditi.

Web aplikacija „pausal.rs“ je novi startap na srpskom tržištu, koji u test periodu paušalcima pomaže da svoju agenciju vode i potpuno besplatno. Korisnicima su, kao dodatna podrška za upravljanje aplikacijom, dostupni i video tutorijali.

Potencijal aplikacije prepoznala je i „Societe Generale“ banka koja je sa pausal.rs sklopila partnerstvo, zbog čega klijente ove banke, nakon probnog meseca, od jula očekuje poseban popust, javlja „Promo“.

– Pausal.rs sprečava korisnike da naprave grešku. Sve informacije i podaci o agenciji su na jednom mestu i uvek im se lako može pristupiti. Velika prednost za korisnike je i to što su im na raspolaganju podrška, saveti i uputstva – objašnjava jedna od autorki aplikacije, Sofija Popara.

Član Izvršnog odbora Societe Generale banke, Pjer Bosk, smatra da entuzijazam mladih IT preduzetnika motiviše i banku da postane inovativnija.

– Saradnja sa pausal.rs deo je šire strategije koju naša banka sprovodi u Srbiji. Jedan od primera je i saradnja sa ICT hub-om, jer želimo da podržimo razvoj tehnoloških inovacija i startap kulture u Srbiji – istakao je Bosk.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

1 Komentar
  1. Svakav čast tvorcima softvera, jer će on svakako doprineti malim preduzetnicima. Međutim, mnogo je važnije naterati vlast da shvati da nije kompjuter sredstvo koje će da zameni lenju, neefikasnu i sporu administraciju sa besmislenim i suludim procedurama i odgovarajuće administrativne inspekcije da nateraju vlasasnike razne imovine da je održavaju i eksploatišu kako to radi normalan svet na Zapadu.Da li sve što je normalno vlast izbegava zbog toga što su neznalice na vlasti ili što im takva praksa odgovara i to ne samo njima već gomili onih koji stoje iza njih u sistemu „ne talasaj“, kojima je najbitnije da ih niko ne dira, bez obzira što država grca i propada. Njima je jedino bitno da je njima dobro i zbog toga su naprednjački amelj doveli na vlast i ova vlast samo njima odgovara.

Оставите одговор