Besplatni “Google” treninzi digitalnog marketinga

made-in-germany-rs-google-digitalna-garaza

Za korisnike u Srbiji postala je dostupna internet platforma “Digitalna Garaža” kompanije “Google”, koja svima, od studenata do preduzetnika, omogućava pristup besplatnim onlajn treninzima iz oblasti digitalnog marketinga i razvoja biznisa na internetu.

– Internet može biti moćan saveznik celokupnom društvu i pomoći mladim profesionalcima i preduzetnicima u njihovom razvoju. Predstavljanjem srpske verzije programa “Digitalna Garaža” želimo da znanjem o digitalnim veštinama ojačamo trenutno aktivnu i buduću radnu snagu zemlje i obezbedimo malim i srednjim preduzećima da ubrzaju svoj rast i steknu mogućnost pristupa globalnim tržištima. Srpska privreda ima veliki potencijal za uspeh onlajn poslovanja koji treba iskoristiti – poručio je Joško Mrndže, direktor u kompaniji “Google” zadužen za Jadransku regiju.

“Digitalna Garaža” omogućava korisnicima pristup velikom broju besplatnih kurseva o različitim temama, od toga kako izgraditi onlajn prisutnost do marketinga u društvenim medijima, do saveta kako koristiti mogućnosti koje pružaju mobilni telefoni u privlačenju više klijenata. Korisnici ove platforme mogu odabrati temu o kojoj žele da uče, odnosno mogu odabrati da završe i celokupni onlajn kurs i tako steknu sertifikat od kompanije “Google” i “IAB Europe”.

Ceo kurs se sastoji od 89 lekcija podeljenih u 23 modula. U svakom modulu je nekoliko video snimaka u kojima stručnjaci i preduzetnici dele svoja iskustva o upotrebi digitalnih znanja i veština koje pomažu u razvoju biznisa, prenosi “eKapija”.

“Digitalna Garaža” je dostupna na sledećoj adresi: https://digitalnagaraza-rs.withgoogle.com/, a sva preduzeća i pojedinci, zainteresovani da unaprede svoje znanje o digitalnim veštinama, mogu se registrovati i besplatno pohađati ove kurseve.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор