Nezaposleni krenite na besplatni kurs programiranja!

made-in-germany-rs-nezaposleni

Besplatan kurs pravljenja veb sajtova nezaposleni Beograđani moći će da pohađaju tokom juna i jula meseca, a ova predavanja će biti organizovana u “Startit Centru” na opštini Savski Venac.

Prijave za uključenje u obuku otvorene su za sve one koji žele da nauče veštine programiranja i započnu karijeru u ovoj oblasti, što podrazumeva da kandidati moraju imati jaku volju i dovoljno slobodnog vremena za intenzivni rad tokom i nakon kursa.

Ovo je drugi ciklus obuka ovog tipa koji se organizuje u sklopu Startitove platforme za učenje veština iz oblasti IT-a u Srbiji. Prvi ciklus obuke iz programiranja uspešno je nedavno realizovan u “Startit Centru” u Inđiji.

Ceo ovaj projekat je deo misije predstavljene u „Kickstarter“ kampanji iz novembra 2015. godine i druga je faza pilot programa za deljenje znanja širom zemlje, prenosi „eKapija“.

Kurs pravljenja veb sajtova vodiće iskusni programer i beogradski aktivista Milovan Jovičić. Sva njegova predavanja biće dokumentovana, a snimci i materijali će biti podeljeni javno svima koji žele da samostalno nauče ove veštine.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор