SAP Forum o digitalnoj ekonomiji

made-in-germany-rs-sap-logo

Najveća godišnja konferencija kompanije “SAP”, “SAP Forum”, ove godine će u Beogradu biti održana 12. oktobra pod sloganom „Reimagine Business for the Digital Economy“, navodi se u saopštenju nemačke kompanije.

Tokom jednodnevne konferencije namenjene korisnicima, međunarodni i lokalni stručnjaci će kroz niz predavanja, panel diskusija i studija slučaja SAP korisnika, pokušati da odgovore na pitanja kako biti uspešan u svetu digitalne ekonomije i kako prevazići tekuće izazove u poslovanju, prenosi “B92”.

Čelnik kompanije SAP za Zapadni Balkan Predrag Ćirković i direktor SAP-a za Centralnu i Istočnu Evropu Simon Kaluža održaće predavanja, a detaljno će kroz studije slučaja biti predstavljena rešenja za transformaciju poslovanja nekih od najvećih kompanija u regionu, najavljuje se u saopštenju.

SAP Forum je najvažnija konferencija internacionalne korporacije sa sedištem u Nemačkoj, koja obuhvata niz događaja organizovanih na raznim lokacijama širom sveta, od Pariza, Moskve, Čikaga, Singapura, pa sve do Beograda.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор