Digitalizacija u fokusu SAP foruma Beograd 2017.

Nemačka kompanija „SAP“, tržišni lider u oblasti aplikativnog softvera, najavljuje za 17. oktobar održavanje trinaestog po redu „SAP Foruma Beograd 2017.“, na kome će predstaviti svoja rešenja za inovativnu primenu poslednjih trendova u digitalnom poslovanju.

Tokom događaja u Jugoslovenskom dramskom pozorištu, lokalni i međunarodni stručnjaci će, kroz niz predavanja i panel istudija slučaja SAP korisnika, pokušati da predoče savremene izazove i rešenja u svetu digitalnog poslovanja.

U seriji predavanja učestvovaće Simon Kaluža, direktor SAP-a za centralnu i istočnu Evropu, Tom Raftery, Internet of things evangelist koji će približiti publici praktičnu primenu veštačke inteligencije, Internet of Things i SAP rešenja.

Eksperti nemačke kompanije predstaviće koncept inovativnog digitalnog poslovanja u službi građana, zaposlenih i kupaca posredstvom SAP Success Facors, SAP Hybris, SAP Leonardo, SAP Vehicle Insights, SAP Cloud Platform i S/4 HANA.

Jedan od najatraktivnijih gostiju foruma biće Marko Pešić, bivši košarkaš, a sada generalni direktor košarkaškog kluba Bajern Minhen, koji će prikazati kako jedan evropski klub koristi SAP Sport Business One za analizu podataka u košarci, kako bi klub postizao bolje rezultate.

Program će obogatiti i uspešne priče iz korisničke prakse, koji će na multimedijalan način predstaviti SAP rešenja korišćena za transformaciju sopstvenog poslovanja kompanije, prenosi „eKapija“.

SAP Forum je najvažnija konferencija nemačke kompanije čiji je cilj predstavljanje digitalnog poslovanja i razmena iskustva. Događaj je i odlična prilika da se kompanije i startapi uključe u ekosistem SAP-a sa misijom razvijanja i rasta lokalne zajednice.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор