Sajam bezbednosti, sigurnosti i zaštite zdravlja na radu

U nemačkom gradu Dizeldorfu od 17. do 20. oktobra se održava jedan od najznačajnijih međunarodnih sajmova bezbednosti, sigurnosti i zaštite zdravlja na radu “A+A 2017”.

Na ovoj prestižnoj sajamskoj manifestaciji Privredna komora Srbije (PKS) i Razvojna agencija Srbije (RAS) organizovaće nastup srpskih privrednika u okviru nacionalnog štanda na kome će se oni predstaviti sa svojim proizvodnim programima.

A+A sajam se održava u Dizeldorfu svake druge godine i vodeće je mesto na kome se proizvođači susreću sa kupcima i dobavljačima. Na prethodnom sajmu 2015. godine učestvovalo je više od 1.896 izlagača iz 55 zemalja, a manifestaciju je posetilo 65.244 stručnjaka iz 86 zemalja.

Na sajmu A+A 2017. predstaviće se srpske kompanije: “Stim Import” iz Loznice, “Luss Investment” iz Beograda, “Tigar AD” iz Pirota, “Jugotex” iz Smedereva, “S&D Tekstil” iz Stare Pazove, “GMS” iz Smedereva, “Trayal Korporacija AD” iz Kruševca i “Krke System” iz Novog Sada.

U saopštenju PKS se dodaje da će nastup na međunarodnom sajmu A+A 2017. omogućiti mašim izlagačima da predstave svoje proizvode i plasiraju ih na nova tržišta, kao i da utvrde postojeće poslovne kontakte i ostvare nove.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор