Sutra počinje beogradski Sajam nameštaja

Na Beogradskom sajmu sutra počinje 56. Međunarodni sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije, koji će do 11. novembra okupiti više od 500 izlagača iz 45 zemalja, najavljuju organizatori.

Uporedo sa Sajmom nameštaja u Hali 5 će biti održan i Međunarodni sajam mašina i alata za drvnu industriju, koji će trajati dan manje, do 10. novembra, prenosi agencija “Beta”.

Na ovogodišnji sajam nameštaja dolazak je prijavilo više od 500 izlagača, što je znatno više od prošlogodišnjih 450, pa će zbog većeg broja novih izlagača Sajam ove godine biti realizovan na većem izložbenom prostoru.

U okviru Sajma nameštaja biće organizovana i izložba mladih internacionalnih dizajnera, koji će tokom manifestacije moći da se upoznaju sa predstavnicima frimi za proizvodnju nameštaja. Na Sajmu će biti dodeljena i međunarodna nagrada za dizajn „Zlatni ključ“, a o pobedniku će odlučiti stručan žiri čiji su članovi iz Italije, BiH, Hrvatske i Srbije.

Prošlogodišnji Međunarodni sajam nameštaja u Beogradu posetilo je oko 85.000 ljudi, koji su se upoznali sa asortimanom 450 izlagača iz 45 zemlja sveta.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор