Sutra počinje beogradski “Expozim”

Na Beogradskom sajmu sutra počinje tradicionalni “Expozim”, Međunarodni sajam zimske sportske opreme, turizma i rekreacije, tokom kojeg će, do 10. decembra, posetioci moći da novu zimsku opremu kupe po sajamskim popustima, ali i da prodaju i razmene svoju polovnu opremu.

Sajam će okupiti uvoznike, proizvođače, distributere i servisere zimske sportske i rekreativne opreme, zastupnike najpoznatijih svetskih brendova, kao i zimskih turističkih destinacija i skijališta, a organizatori poručuju da će ljubitelje zimskih i ostalih sportova obradovati ugodnijom, lepšom, sadržajnijom, zabavnijom i “jeftinijom” zimom.

Izlagači odeće i sportske opreme najavljuju ekskluzivne sajamske popuste od 10 do 50 posto, a ove najave se odnose i na ski-pasove i druge skijališne usluge. I “Skijališta Srbije” će na svom štandu odobravati popuste od 10 posto na ski-pasove u svojim ski centrima. Posebnim pogodnostima mogu se nadati i svi oni koji će na Ekspozimu prodavati, razmenjivati, reparirati i servisirati svoju polovnu zimsku sportsku opremu.

Radno vreme sajma tokom sva četiri dana trajanja biće od 10 do 20 časova, cena pojedinačne ulaznice iznosi 300 dinara, dok će parking koštati 100 dinara po satu.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор