Danas počeo beogradski „Expo-zim“

made-in-germany-rs-beogradski-sajam

Danas je na Beogradskom sajmu počeo Međunarodni sajam zimske sportske opreme, turizma i rekreacije, „Expo-zim“, koji će trajati do 29. novembra.

Ove godine Expo-zim će okupiti više od 40 izlagača – proizvođača, uvoznika, distributera i servisera zimske sportske i rekreativne opreme (skijaške, planinarske, fitnes i kamp opreme), najnovijih modela skija, sanki, snou-bordova, cipela, vezova, ski odela, rukavica, kapa, naočara i svih drugih elemenata zimske sportske odeće i obuće, uključujući i ATV vozila i motorne sanke vrhunskih svetskih brendova. Na sajmu će takođe učestvovati i proizvođači i distributeri medicinskih preparata za sportiste i rekreativce, navodi se u saopštenju organizatora.

Sledstveno tradiciji, proizvođači odeće i sportske opreme i ove godine će posetiocima odobravati ekskluzivne sajamske popuste od 10 do 70 posto, a sa konkurentnim ponudama neće zaostajati ni predstavnici turističkog sektora, koji će predstaviti ponudu skijališnih usluga po pristupačnim cenama. „JP Skijališta Srbije“ već su najavila da će se na Sajmu zimske sportske opreme ski-karte za Kopaonik, Tornik i Staru planinu prodavati s popustom od 10 posto.

Suorganizator Expo-zim sajma, Asocijacija „Sport za sve“, organizovaće komisionu prodaju zimske polovne opreme, četvorodnevni nagradni kviz, slobodno penjanje po veštačkoj steni, medicinsko-rekreativno savetovalište, stručnu tribinu „Bezbednost učesnika na zimskim rekreativnim programima“, izložbu fotografija „30 godina Expo-zima“, „Belo veče Expo-zima“…

Beogradski Sajam je za posetioce otvoren od 10 do 20 sati, pojedinačne ulaznice koštaju 300 dinara, dok je cena parkinga 100 dinara po satu.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор