Danas počinje beogradski Sajam nameštaja

made-in-germany-rs-sajam-namestaja

Danas na Beogradskom sajmu počinje Međunarodni sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije koji će do 15. novembra okupiti više od 300 izlagača iz 11 zemalja.

Između ostalih, na sajmu će učestvovati i izlagači iz Nemačke, Italije, Kine, Turske, Bugarske, Poljske, Češke, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Slovenije. Po prvi put na sajmu nameštaja će se predstaviti švedska kompanija „Ikea“, a nakon više godina odsustva na ovu manifestaciju vraćaju se i kompanije „Simpo Vranje“, „Forma Ideale“, „Vitorog“ i „Natuži“, najavili su organizatori na konferenciji za novinare.

U okviru svojih nacionalnih izložbi, industriju nameštaja i pratećih proizvodnih grana predstaviće Hrvatska gospodarska komora i izlagači iz Turske, a grupno će nastupiti i kompanije iz Kine, prenosi agencija „Tanjug“.

Kako navode organizatori, manifestacija je ove godine doživela redizajn, a novina je uvedena kroz „Hostet Buyers“ program, koja za cilj ima efikasnije plasiranje proizvodnog programa izlagača. U pitanju je poseta potencijalnih poslovnih partnera, odnosno kupaca iz celog sveta, koji će imati priliku da direktno kontaktiraju sa izlagačima, a čiji dolazak je organizovao Beogradski sajam.

Najboljim proizvodima sa ovih prostora iz domena dizajna nameštaja biće dodeljena nagrada “Zlatni ključ”, a o izboru će odučiti internacionalni žiri.

Na Beogradskom sajmu u isto vreme, od 13. do 15. novembra, biće održan i Međunarodni sajam mašina, alata i repromaterijala iz oblasti drvne industrije.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор