Srpske firme na Sajmu poljoprivrednih mašina u Hanoveru

made-in-germany-rs-sajam-hanover

Na najvećem svetskom sajmu poljoprivrednih mašina i komponenti za poljoprivredne mašine, “Agritechnica 2015”, u nemačkom gradu Hanoveru, ove godine se od 8. do 14. novembra, po četvrti put predstavljaju i kompanije iz Srbije.

Hanoverski sajam, koji se održava svake druge godine, predstaviće inovacije u sektoru poljoprivredne mehanizacije i ponuditi širok izložbeni spektar od najmanjih komponenti pa do značajnih tehničkih rešenja u ovoj oblasti. Za ovu izložbu određen je prostor površine 424.000 kvadratnih metara, u kome će se predstaviti više od 3.000 izlagača iz 50 zemalja sveta, a procenjuje se da će ga posetiti oko 450.000 gostiju iz 83 zemlje.

Osam srpskih kompanija: “Agro Kula”, “FPM Agromehanika”, “Berko”, “Ming”, “Agromerkur”, “Termometal”, “Agria” i “Agroferokop”, predstaviće se sa svojim proizvodima na ovogodišnjem sajmu “Agritechnica 2015” na dva nacionalna štanda.

Učešće u ovoj prestižnoj svetskoj manifestaciji srpskim firmama će pružiti mogućnost da se upoznaju sa novim proizvodima i tehnologijama, pronađu nove poslovne prilike i upoznaju nove dobavljače za evropsko i druga ino tržišta, kao i da realno sagledaju svoju trenutnu poziciju u odnosu na konkurenciju i tržišnu utakmicu.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор