Srpske firme na hanoverskom Sajmu poljomehanizacije

Na Međunarodnom sajmu poljoprivredne mehanizacije „Agritechnica 2017“, koji se u Hanoveru ove godine održava od 12. do 18. novembra, predstaviće se i šest srpskih firmi u okviru Nacionalnog štanda.

Nastup srpskih privrednika na sajmu u Nemačkoj organizovale su Privredna komora Srbije (PKS) i Razvojna agencija Srbije (RAS). U hali 8 na Nacionalnom štandu veličine 210 kvadratnih metara, svoje proizvodne programe predstaviće: „Berko Production“ iz Mola, „Perfom“ iz Požege, „Agrokula“ iz Vršca, “Dal-Degan“ iz Aleksandrovca i „Agroprofil“ i “Agromerkur“ iz Ade.

Sajam u Hanoveru se organizuje svake druge godine u 23 hale na ukupno 424.000 kvadratnih metara izložbene površine i najveća je međunarodna sajamska manifestacija u oblasti poljoprivredne mehanizacije i delova. Na prethodnom sajmu 2015. godine učestvovalo je više od 2.900 kompanija iz 52 zemlje, a posetilo ga je preko 452.000 ljudi iz 115 zemalja sveta.

Nastup kompanija iz Srbije na ovom prestižnom međunarodnom sajmu omogućiće im da predstave svoje proizvode i plasiraju ih na nova tržišta, kao i da učvrste i razviju postojeće poslovne kontakte i ostvare nove, poručuju iz PKS.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор