Srpske firme na sajmu “Transport logistic”

Na ovogodišnjem minhenskom sajmu „Transport i logistika 2017.“, od 9. do 12. maja, vodećoj međunarodnoj privrednoj izložbi u oblasti transporta, logistike, mobilnosti, distributivnih lanaca i IT poslova u transportu i logistici, predstaviće se i dve firme iz Srbije.

Na ovom sajmu, koji na svake dve godine okuplja u Minhenu najveće svetske kompanije, svoj rad će u hali A5 na štandu 225 promovisati po treći put do sada i srpska “Milšped Grupa”, koja je svoje poslovanje na evropskom tržištu proširila otvaranjem firme u Nemačkoj, prenosi “eKapija”.

Jedan od izlagača biće i firma “Transport Kombi AS”, koja će se u istoj hali na štandu 136 posetiocima predstaviti kao moderna špediterska kompanija sa višegodišnjim iskustvom u pružanju usluga nacionalnog i internacionalnog transporta i logistike u drumskom prevozu robe.

Minhenski sajam Transport logistic je 2015. godine posetilo 55.438 ljudi iz 124 zemlje sveta, na kome je 2.050 izlagača iz 62 države predstavilo svoje poslovanje u sferi logistike i transporta na 112.000 kvadratnih metara izložbenog prostora.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор