Forma Ideale na sajmu nameštaja u Kelnu

Na sajmu nameštaja “IMM Cologne” u Kelnu svoju novu kolekciju predstavila je i srpska kompanija za proizvodnju pločastog nameštaja “Forma Ideale”.

U saopštenju domaćeg proizvođača nameštaja se navodi da je veliko interesovanje distributera nameštaja za prošlogodišnju kolekciju Forma Ideale doprinelo da ove godine na sajmu bude predstavljeno čak 96 modela iz nove kolekcije, inače dvostruko više nego prošle godine.

Istaknuto mesto na sajamskoj manifestaciji u Kelnu zauzeli su sistemi elemenata koje odlikuju inovativne forme, unapređena funkcionalnost i veoma konkurentan odnos cene i kvaliteta, dodaje se u saopštenju, a prenosi “eKapija”.

Učešće na prošlogodišnjem sajmu doprinelo je rekordnom izvozu ove kompanije koja se nalazi na ubedljivo prvom mestu kao najveći srpski izvoznik nameštaja i regionalni lider u toj industrijskoj oblasti. Forma Ideale izvozi 70 posto svoje proizvodnje na 4 kontinenta u 35 zemalja i najveći je proizvođač pločastog nameštaja u jugoistočnoj Evropi.

Nakon premijere nove kolekcije u Kelnu, Forma Ideale je ponovo oborila sve dosadašnje rekorde kada je reč o zainteresovanosti distributera, tako da će popularni modeli iz nove kolekcije biti izloženi i u salonima ove kompanije širom Srbije, poručuje domaći proizvođač nameštaja.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор