Forma Ideale na sajmu nameštaja u Nemačkoj

Na upravo završenom sajmu nameštaja „M.O.W.“ u nemačkom gradu Bad Salzuflenu, jednom od vodećih sajmova tog tipa u Evropi, sa novim modelima nameštaja predstavilo se preko 450 izlagača iz 35 zemalja.

Zapaženo mesto na ovoj manifestaciji imao je i štand srpske kompanije „Forma Ideale“. Najveći proizvođač pločastog nameštaja u Jugoistočnoj Evropi prikazao je u hali 12 sajamskog kompleksa inovativne dizajnerske ideje, savremena funkcionalna rešenja i veoma konkurentan odnos cene i kvaliteta.

Kompanija iz Srbije je na sajmu u Nemačkoj predstavila više od 50 modela svog nameštaja namenjenog opremanju enterijera, koji su jedinstveni po svojim estetskim i praktičnim karakteristikama.

Veleprodajnu mrežu Forma Ideale čini nekoliko stotina prodajnih mesta na četiri kontinenta, dok se izvozna strategija kompanije realizuje kroz razgranatu mrežu u čak 35 zemalja Evrope, Azije, Afrike i Latinske Amerike.

Izvoz na tržišta EU tokom poslednjih godina beleži dvocifrene stope rasta, javljaju iz ove kompanije, a prenosi „eKapija“.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор