Forma Ideale na sajmu nameštaja u Kelnu

Na ovogodišnjem sajmu nameštaja “IMM Cologne” u Kelnu, najvećoj svetskoj izložbi tog tipa održanoj od 15. do 21. januara, svoju novu kolekciju je predstavila i srpska kompanija “Forma Ideale”.

Najveći svetski skup dizajnera, enterijerista i najvećih globalnih proizvođača nameštaja i opreme za unutrašnje uređenje, bio je organizovan u 11 hala sajmišta u Kelnu, gde je preko 1.200 izlagača iz 50 zemalja predstavilo više od 100.000 svojih modela, od kojih trećinu premijerno.

Novom linijom nameštaja Forma Ideale za 2018. godinu bilo je obuhvaćeno 115 različitih modela, jedinstvenih po svojim estetskim i praktičnim karakteristikama i u samom vrhu kada je reč o tržišnim prednostima za distributere i kupce, saopštio je srpski proizvođač nameštaja.

Kompanija Forma Ideale je, prema tržišnim podacima, najveći proizvođač pločastog nameštaja u jugoistočnoj Evropi i ubedljivo najveći domaći izvoznik u tom sektoru privrede. Veoma uspešan prošlogodišnji nastup na kelnskom sajmu obezbedio je ovoj kompaniji plasman 70 posto proizvodnog asortimana na 35 tržišta i 4 kontinenta.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор