Forma Ideale po četvrti put na sajmu u Kelnu

Lider srpske industrije nameštaja, kompanija Forma Ideale i ove godine se, od 14. do 20. januara, četvrti put zaredom, predstavlja na prestižnom Sajmu „IMM Cologne“ u Kelnu, najvećoj svetskoj izložbi nameštaja.

Ekskluzivnu premijeru novih modela vodećih svetskih proizvođača na sajmu nameštaja u Kelnu poseti i do 50.000 zaljubljenika u uređenje enterijera. Na sajmu IMM Cologne prošle godine je učestvovalo preko 1.200 izlagača iz 50 zemalja sveta, koji su predstavili više od 100.000 modela nameštaja, od čega trećinu premijerno.

Srpska kompanija Forma Ideale je u dosadašnjim nastupima na kelnskom sajmu nameštaja zauzela zapaženo mesto, a za ovu godinu je pripremila i izložila novu kolekciju nameštaja sa preko 100 novih modela za opremanje enterijera, jedinstvenih po svojim estetskim i praktičnim karakteristikama.

Posebnu pažnju stručne javnosti privukli su novi sistemi elemenata Forma Ideale, kao i modularna rešenja za uređenje enterijera, koja su u potpunosti u duhu inovativnih dizajnerskih trendova, javljaju iz kompanije.

– Promocija prošlogodišnje kolekcije doživela je veliki uspeh, pa smo izvoz proširili na četiri kontinenta i čak 35 zemalja, plasirajući na inostrana tržišta 75 posto godišnje proizvodnje nameštaja koja dostiže do 2.500.000 komada. Forma Ideale je najveći proizvođač pločastog nameštaja u jugoistočnoj Evropi i ujedno najveći srpski izvoznik nameštaja – kažu u kompaniji i dodaju da u ovoj kompaniji radi više od 1.700 ljudi, što čini preko 10 procenata ukupno angažovane radne snage u srpskoj industriji nameštaja.

Nova kolekcija Forma Ideale nameštaja za 2019. godinu u narednom periodu će biti predstavljena u više od 30 salona ove kompanije širom Srbije.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор