Leoniju potrebni dobavljači za fabričke restorane

Nemačka kompanija Leoni Wiring Systems Southeast traži dobavljača hrane za svoje restorane u fabrikama u Prokuplju, Malošištu, Nišu i Kraljevu, a ponuda se može dostavti kao pojedinačna samo za određene lokacije ili kao zajednička za sve navedene lokacije.

„Kompanija poziva sva zainteresovana lica da dostave svoje ponude o poslovnoj saradnji u vidu pružanja usluge ishrane zaposlenih u fabričkim restoranima u Prokuplju (oko 3.300 radnika), Malošištu (2.900), Nišu (1.600) u Kraljevu (oko 200 – fabrika u fazi izgradnje i imaće dva odvojena restorana)“, poručuju iz Leonija.

Minimalni zahtevi kompanije, koje dobavljač mora da ispuni, jesu svakodnevna ponuda najmanje tri vrste kuvanog jela, brze hrane (npr. pecivo, sendvič, pica…) i pića (kafa, sok, čaj, voda..), a usluga mora da svakim radnim danom “pokriva” trosmensko radno vreme, a povremeno i vikendom.

Kompanija će svakom dobavljaču dati u zakup prodajni deo, kao i deo namenjen spremanju hrane, ali bez tehničkih uređaja, a ponude se mogu dostaviti najkasnije do 25. januara, navode u Leoniju, a prenosi eKapija.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор