Počinje Beogradski sajam automobila

Na “Beogradskom sajmu” sutra počinje Međunarodni salon automobila, najreprezentativniji i najstariji regionalni događaj u automobilskoj industriji, na kome će se do 2. aprila predstaviti preko 400 izlagača, proizvođača, uvoznika, predstavnika ili distributera automobilskih brendova iz tridesetak zemalja sveta, prisutnih na tržištu Srbije.

Pod sloganom “Godine prolaze strast ne prestaje”, beogradski Sajam automobila okupiće kompletnu ponudu svih vidova drumskog saobraćaja, autombilske i prateće industrije, lakih dostavnih vozila i garažno-servisne opreme, najraznovrsniju moguću paletu performansi, dizajnerskih i tehničko-tehnoloških inovativnih rešenja, ali i ponudu banaka, lizing kompanija i osiguravajućih društava.

Pored premium ekskluziva i novih modela, posetiocima će biti predstavljeni i motori sa alternativnim pogonskim rešenjima i najnovijim tehnologijama, kakvi su BMW električni modeli “i3” i “i8”. Velikim sajamskim izlagačima ove godine će se po prvi put priključiti i novi uvoznik, kompanija “Britiš motors”, sa prestižnim “Jaguarovim” i “Rendž roverovim” programom.

U isto vreme sa Salonom automobila, po 11. put će biti održan i Međunarodni sajam motocikala, delova i opreme “Motopassion”, koji će okupiti aktuelne i premijerne ponude dvotočkaša sa svih svetskih meridijana, a uz to i kvadova (ATV vozila), skutera, opreme za vozila i vozače, kao i znatno više proizvođača bicikala.

Sajam će pratiti i izuzetno širok spektar dodatnih informativnih, edukativno-obrazovnih, zabavnih, takmičarskih i nagradnih dogođaja. Izbor “automobila godine” u različitim kategorijama, “eko automobila“, “izbor za miss”, “Family day” i druge manifestacije samo su deo tradicionalno veoma posećenih sajamskih dešavanja.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор