SAP rešenja za inteligentno poslovanje preduzeća

U Jugoslovenskom dramskom pozorištu u Beogradu, nemački IT gigant „SAP“ danas organizuje konferenciju „SAP NOW 2018.“, na kojoj će predstaviti svoju viziju koncepta transformacije preduzeća u smeru inteligentnog poslovanja.

SAP NOW forum će okupiti neke od najpoznatijih eksperata na polju informacionih tehnologija, jedan od partnera događaja i ove godine će biti kompanija „M&I Systems, Co.“, a jedna od tema će biti posvećena i „transformativnim tehnologijama i njihovoj ulozi u poslovanju komanija“, prenosi „eKapija“.

Učesnici konferencje će ponuditi odgovore na pitanja kao što su: šta zapravo predstavlja inteligentno poslovanje, koje mogućnosti pruža digitalizacija i na koji način povezuje procese, ljude i stvari? „Digitalizacija je uticala na postojeći i čvrsto ustaljeni poslovni model kao nijedna promena do sada, a ovaj proces pruža beskonačne mogućnosti za transformaciju tradicionalnih poslovnih modela“, poručuju iz SAP-a.

Dugoročno partnerstvo kompanije M&I Systems, Co. i SAP-a ogleda se u brojnim uspešno realizovanim projektima, kako u privatnom tako i javnom sektoru, koje je rezultiralo najvišim statusom ove kompanije u okviru programa „SAP Gold Partner“.

„Ovaj status je sinonim za maksimalnu kompetenciju kompanije M&I Systems, kao poverljivog i pouzdanog SAP partnera. Uspeh je postignut zahvaljujući uspešnoj realizaciji velikog broja zahtevnih projekata, kao i stalnom usavršavanju našeg SAP tima“, ističu iz kompanije M&I Systems.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор