Poplave uništile veliki broj novih Audija

U naletu katastrofalnih poplava koje su poslednjih dana zadesile delove Nemačke, Belgije i drugih zemalja, stradali su mnogi prodajni saloni automobila i novi modeli vozila koja su ostala zarobljena u njima nakon naglog porasta nivoa reka i prodora vode u objekte.

Od siline poplanvog talasa mnogi automobili su odvučeni sa svojih mesta, a mnogi su i oštećeni tokom međusobnog sudaranja. U videu koji je objavljen na društvenim mrežema vidi se ogroman obim nastale štete u salonu Audijevih automobila u Leverkuzenu, budući da je većina tih vozila sada predviđena za otpis.

Među Audijevim automobilima koji su najviše stradali od vodene stihije, između ostalog, su i RS6 Avant, RS Q3 Sportback, kao i mnogi SUV modeli Q3 i Q5, a ista sudbina je snašla i Audijeve električne modele e-tron GT, e-tron i e-tron Sportback.

Elementarna nepogoda katastrofalnih razmera je do sada odnela preko 200 života u regionu, a stotine ljudi se vode kao nestali. Poplavljeni su brojni privredni objekti, pa se dosadašnja pričinjena materijalna šteta meri u milijardama eura.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор