Ponuda IT poslova na specijalizovanom sajtu HelloWorld.rs

made-in-germany-rs-helloworld-rs

Nedavno je počeo sa radom novi specijalizovani IT sajt HelloWorld.rs, namenjen svima koji traže posao ili informacije o zaposlenju u oblasti Informaciono-komunikacionih tehnologija.

Kako se navodi u saopštenju sajta za pretragu slobodnih poslova, „Infostud“, na novom sajtu posetioci se mogu informisati o razvoju i napretku karijere u IT sektoru i trendovima u ovoj oblasti. Pored oglasa za posao na raspolaganju su i informacije o kompanijama koje raspisuju oglase za IT pozicije, a moguće je i postavljanje ličnih komentara i razmena iskustava.

Na sajtu HelloWorld.rs posetioci brzo i lako mogu dobiti sve detaljne informacije o kompanijama koje traže radnike. Pored osnovnih podataka, kao što su lokacija, opis osnovne delatnosti, linkovi za sajtove i društvene mreže, tu je i matičnibroj kompanije, pib, informacije o njenom profitu i prihodima, o broju zaposlenih i vlasničkoj strukturi, uz galeriju fotografija i članke u kojima se kompanija spominje.

– S obzirom na stalni rast potrebe za IT stručnjacima, na sajtu su predstavljeni oglasi za IT poslove razvrstani po traženim tehnologijama i senioritetu, čime je pretraga znatno olakšana. Zainteresovani na sajtu mogu da konkurišu na oglase putem dokumenata iz cloud-a, sa bilo koje lokacije, a pošto je sajt „mobile friendly“, posetioci mogu da se lako prijavljuju na oglase putem mobilnih telefona – navode u kompaniji „Infostud“.

Na izradi sajta HelloWorld.rs radio je u okviru kompanije „Infostud“ poseban tim stručnjaka, sa ciljem da se pruže što bolji odgovori na rastuće potrebe kandidata za poslove u ovoj oblasti, a koji se tiču razvoja karijere i zaposlenja IT stručnjaka, kao i poslodavaca koji traže radnike.

Sajt će imati i aktuelne vesti iz IT sveta koje će pratiti trendove na ovom polju. Postepeno će biti omogućen sve veći stepen interakcije i razmene međusobnih iskustva posetilaca, što se može pokazati kao izuzetno korisno prilikom informisanja o kompaniji i konkurisanja na konkretne oglase za posao.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор