Dokvalifikacija preko interneta

made-in-germany-rs-internet-skolovanje

Nezaposleni građani Vojvodine u prilici su da se besplatno doškoluju i prekvalifikuju putem internet stranice projekta „Znanje svima“, odnosno putem sistema učenja na daljinu.

Na ovaj način nezaposlenima je na raspolaganju detaljan video materijal nastao u prethodnih godinu dana, tokom održanih osaam različitih kurseva i obuka u Edukativnom centru, koje je pohađalo 344 polaznika, prenosi „24 sata“.

Prateći nekoliko jednostavnih koraka, svi zainteresovani mogu da se registruju na sajtu www.znanjesvima.rs, kako bi koristili snimke obuka i priručnike u elektronskoj formi. U ponudi su obuke za kuvare, pekare, poslastičare, marketing, menadžment i poslovanje u turizmu, za preduzetništvo i inovacije, za izradu suvenira i rukotvorina, kao i kursevi iz engleskog i nemačkog jezika.

Po rečima Dijane Benka Rosić, direktorke Službe za realizaciju programa razvoja AP Vojvodine, nakon uspešno položenog testa u Edukativnom centru, polaznici dobijaju sertifikat kojim se potvrđuje njihova osposobljenost za rad u nekom od ovih zanimanja.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор