Career Days – Sajam edukacija, praksi i poslova

made-in-germany-rs-poslovna-zena

Internacionalna organizacija AIESEC će u beogradskom hotelu „Kraun plaza“ (Crowne Plaza), 10. i 11. marta, tradicionalno organizovati dvodnevni sajam zapošljavanja „Dani karijere“ (Career Days), sa ciljem da kroz ponudu poslova, radne prakse i edukacije inicira profesionalnu aktivaciju mladih ljudi i pruži podršku u rešavanju problema njihove nezaposlenosti.

Studenti i nezaposleni mladi na ovom sajmu imaće priliku da upoznaju potencijalne poslodavce, informišu se o uslovima rada u kompanijama i drugim edukativnim ponudama, kao i da svoj CV ostave u elektronskoj bazi kojoj će kompanije imati pristup u narednih godinu dana. Među kompanijama koje će se predstaviti posetiocima „Dana karijere“ naći će se: „Deleze Srbija“, „Metro“, „Hajneken“, kao i čuvena velika četvorka revizorskih kuća: PwC, Deloitte, EY, KPMG.

Ovogodišnji „Dani karijere“ studentima će ponuditi i „Global talent“ program stručnih plaćenih praksi u inostranstvu, koji omogućava rad u struci i primenu znanja stečenog na fakultetu, a time i otpočinjanje buduće profesionalne karijere. Osim toga, rad u internacionalnom okruženju mladima omogućava da se upoznaju sa kulturom, običajima i tradicijom drugih zemalja, da usavrše svoje jezičke sposobnosti, ali i da po povratku u Srbiju implementiraju inovativne metode i inicijative.

Na Sajmu edukacija, praksi i poslova i Nacionalna služba za zapošljavanje će imati svoj štand, na kome će nezaposleni mladi Beograđani dobiti sve potrebne informacije o uslugama i aktuelnim programima NSZ, kao i stručne savete i pomoć u pisanju radne biografije (CV).
Više informacija o sajmu zainteresovani studenti i nezaposleni mladi mogu naći na sajtu http://careerdays.rs ili na zvaničnoj „Fejsbuk“ stranici „Career Days“.

AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Prisustvom u preko 120 zemalja sveta, AIESEC predstavlja najveću organizaciju vođenu od strane studenata. Svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom edukativnih i društveno-odgovornih projekata, AIESEC pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор