Sajam zapošljavanja Top Job u Belexpocentru

made-in-germany-rs-belexprocentar

U beogradskom „Belexpocentru“, u naredna dva dana, 1. i 2. aprila, biće održan dvodnevni sajam zapošljavanja i stručnih praksi, „Top Job“.

Kompanije učesnice šestog po redu Top Job sajma zapošljavanja, predstaviće ovom prilikom svoj rad kao i pozicije i radna mesta za koja traže stručne kandidate. Uz to će predstaviti i ponude radnih praksi u okviru svojih kompanija, prenosi agencija „Tanjug“.

Učešće na sajmu najavile su kompanije: Ernst & Young, Sitel, Delhaize Serbia, Zepter International, PriceWaterHouseCoopers, Generali osiguranje, FCA Srbija, Tigar Tyers, Heineken, Groundlink, Trizma, Adečo, Tarkett, Ball Packaging Europe i Cooper Tyer. Svoje štandove na Top Job sajmu imaće i firme: NO-NO club, Đak sport, Wiener Städtisće osiguranje, Elektromreža Srbije, Carlsberg, Kompanija Knjaz Miloš, Raiffaisen banka i Fly Fly Academy.

Kako se navodi u saopštenju, u okviru sajma će biti održana konferencija posvećena ljudskim resursima (HR), na kojoj će postioci moći da dobiju sve informacije o pojedinim kompanijama, da nauče šta je sve potrebno uraditi kako bi se što bolje pripremili za intervju za posao, kao i da saznaju sve o dodatnim mogućnostima za poslovno obrazovanje i usavršavanje.

Ulaz na sajam zapošljavanja je slobodan.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор