Počinje beogradsaki sajam nautike, lova i ribolova

made-in-germany-rs-beogradski-sajam

Pod sloganom „Isplovi, zabaci, ulovi“ Beogradski sajam će od 25. februara do 1. marta i ove godine biti domaćin Međunarodnog sajma nautike, lova i ribolova, na kome je najavljeno učešće više od 70 domaćih i inostranih izlagača sa oko 80 plovila.

Cilj predstojećeg sajma jeste da se skrene pažnja na nautički potencijal Beograda i Srbije, ali i da se ljubiteljima nautike približe svetski trendovi u ovoj oblasti, ocenili su organizatori ove manifestacije na današnjoj konferenciji za novinare, prenosi agencija „Tanjug“.

Kako je tom prilikom istaknuto, Srbija po vodenom potencijalu spada zemlje koje su izuzetno bogate vodama, sa više od 2.000 kilometara plovnih puteva. Stoga je sajam nautike prvenstveno namenjen vlasnicima čamaca i jahti, ljubiteljima krsterenja, ali i svima koji svoj poslovni interes vide u različitim oblicima nautičkog turizma.

Posetiocima će se na sajmu predstaviti najznačajniji domaći zastupnici i proizvođači lovačkog naoružanja, municije i opreme, dok će ribolovcima biti ponuđen pribor i oprema najpoznatih svetskih proizvođača. Za tržište Srbije organizatori su najavili i premijere i sajamske popuste, a uz kupljenu ulaznicu, svaki posetilac će moći da besplatno proba riblju čorbu u obližnjem restoranu „Stenka“. Takmičenja u spremanju lovačkog gulaša i riblje čorbe, ali i drugih ribolovačkih i lovačkih sprecijaliteta, zakazana su za 28. februar i 1. mart.

Cena pojedične ulaznice za Međunarodni sajam nautike, lova i ribolova, iznosi 300 dinara, za grupne posete je 200 dinara, a cena parking mesta je 100 dinara po satu.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор