Sajam nautike u Dizeldorfu

made-in-germany-rs-sajam-nautike

Ovogodišnji Međunarodni sajam nautike u Dizeldorfu, od 23. do 31. januara, okupio je u “Dusseldorf Exhibition centru” više od 1.700 izlagača iz 60 zemalja, kako bi predstavili luksuzne jahte i jedrilice, opremu za ronjenje, jedrenje, i druge najsavremenije nautičke “igračke” za zabavu na vodi, pod vodom i uz obalu.

S više od 340 proizvođača jedrilica i jahti, višetrupnih brodova i čamaca, ovaj sajam predstavlja svojevrstan međunarodni forum za svetske premijere novih jahti i jedrilica, zbog čega će ga ove godine posetiti više od 50.000 jahting industrijalaca, brodograditelja, brokera, kapetana i ljubitelja plovila, prenosi „eKapija“.

– Svi strastveni jedriličari su očarani najnovijim dostihnućima u jahting industriji. Svako ko je jahting pofesionalac ili nautički entuzijasta, zna da je Sajam u Dizeldorfu još jednom dokazao da je najveći evropski “tržišni brod” – izjavio je direktor ovog prestižnog nautičkog skupa Goetz-Ulf Jungmichel.

Spisak izlagača iz preko 60 zemalja je vrlo raznolik, a najveći među njima stigli su iz Nemačke, Holandije, Italije, Francuske, i Velike Britanije.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор