Stiže frankfurtski sajam tekstilstva „Heimtextil“

made-in-germany-rs-tekstil

Pod sloganom „Break the date, save the date“, u Frankfurtu se od 12. do 15. januara održava sajam kućnog i ugovornog tekstila „Heimtextil“, koji će okupiti oko 3.000 izlagača iz čitavog sveta i više od 70.000 posetilaca iz struke.

Kako je saopšteno je iz kompanije „Zodax“, zvaničnog zastupnika sajma „Messe Frankfurt GmbH“, Heimtextil će biti prva izložba u ovoj godini, koja će otvoriti sezonu sajmova i diktirati trendove u tekstilnoj industriji za predstojeća dešavanja u celom svetu. Radi lakše organizacije izlagača i posetilaca, ovogodišnji sajam tekstilstva će biti podeljen po proizvodnim grupama.

Heimtextil nije izložba koja okuplja samo arhitekte, dizajnere, dobavljače, trgovce, industrijalce iz ove oblasti, već unosi duh inovativnosti i najavljuje šta će biti aktuelno tokom predstojećih sezona. Kompanija „Messe Frankfurt“ insistira da sastavni deo marketinških kampanja izlagača bude i predstavljanje inovacija. Uz to pruža i podršku mladim talentima, prenosi „eKapija“.

Svi posetioci i izlagači, ukoliko to žele, mogu prisustvovati velikom broju radionica i predavanja u kojima će učestvovati vodeći svetski stručnjaci i dizajneri. „Messe Frankfurt“ u okviru ovog sajma organizuje i veliki broj takmičenja, dodela nagrada, ali i kampova za studente koji će uz učešće dobiti i mogućnost direktnog predstavljanja vodećim tekstilnim preduzetnicima.

Radno vreme sajma „Heimtextil“ je svakim danom od 9 do 18 sati, a poslednjeg dana od 9 do 17 sati. Više informacija na www.messefrankfurt.rs ili www.zodax.rs

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор