Sajam kancelarijskog i školskog pribora u Frankfurtu

made-in-germany-rs-kancelarijski-pribor

Danas u Frankfurtu na Majni počinje najveći međunarodni Sajam kancelarijskog materijala i školskog pribora za privatnu i poslovnu upotrebu, „Paperworld 2016“, koji će trajati do 2. februara.

Na ovoj prestižnoj ižložbenoj manifestaciji ove godine će svoje proizvode predstaviti oko 1.700 izlagača, od čega je oko 300 iz Nemačke, a procene govore da će na Paperworld 2016. doći čak 70.000 stručnih posetilaca iz čitavog sveta.

Moto ovogodišnje izložbe je „The Heart of the Business“ i odslikava dobru priliku za pronalaženje novih tržišta, ideja, inovacija i trendova na jednom mestu, odnosno na sajmu u Frankfurtu. Prema anketi kompanije „Messe Frankfurta“ GmbH, glavni razlog dolaska većine izlagača i stručnih posetilaca na ovaj sajam već godinama unazad jeste upravo pronalaženje novih tržišta i ideja za uspešnije poslovanje.

„Paperworld“ nije samo najveće industrijsko tržište ovog sektora, već predstavlja i platformu znanja i inspiracije, mesto organizovanja raznih radionica i predavanja koja okupljaju predstavnike vodećih kompanija iz ovog sektora, kao što su „Staedtler“, „Faber Castell“, „Francesco Bizzolari“ i mnogi drugi, prenosi “eKapija”.

Uz ovaj sajam, Frankfurt je domaćin i još dve međunarodne manifestacije koje se paralelno dešavaju sa „Paperworldom“, a to su „Creativeworld“, ili sajam zanatstva, hobija i umetničkih rekvizita, i „Christmasworld“, koji je počeo juče, a okuplja svetske privrednike iz sektora dekoracije za praznična dešavanja.

Više informacija o frankfurtskim sajmovima, stručnoj poseti, učešću u nekoj narednoj manifestaciji, organizaciji putovanja i B2B sastancima, može se naći na adresi: www.messefrankfurt.rs, http://zodax.rs/ ili dobiti preko telefona +381 (0)11 3220600.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор