Međunarodni sajam nautike, lova i ribolova

made-in-germany-rs-sajam-nautike

Na Međunarodnom sajmu nautike, lova i ribolova u Beogradu od 30. marta do 4. aprila, koji se održava pod sloganom „Isplovi, zabaci, ulovi“, učešće je najavilo 80 domaćih i inostranih izlagača sa više od 100 eksponata.

Plovila će biti predstavljena u svim kategorijama i u cenovnom rasponu od nekoliko stotina eura do više stotina hiljada eura, a izlagači najavljuju brojne premijere i značajne popuste. Ova manifestacija tradicionalno privlači ljubitelji lova, ribolova, plovidbe, aktivnog odmora i rečnih avantura, kao i potencijalne vlasnike čamaca i jahti, prenosi agencija “Tanjug”.

Posetioci će stoga na sajmu moći da vide plovila svih vrsta domaćih i inostranih proizvođača, uvoznike nautičke opreme, brodske i vanbrodske motore, ribolovačku opremu, lovačko oružje i municiju, kamp i autdoor opremu, nautičku i ribolovačku garderobu, opremu za sportove na vodi, čartere i nautički turizam, polovna plovila, transport plovila, literaturu…

Tokom pet dana trajanja Sajma posetioci će moći da učestvuju i u bogatom pratećem programu ispunjenom stručnim predavanjima, promocijama, demonstracijama, radionicama i izložbama. Na platou ispred ulaza u halu 4 biće organizovana berza polovnih plovila, kao i izložba plovila koja zbog svojih gabarita ne mogu biti izložena u hali. Za kupljenu ulaznicu posetioci će dobijati i vaučer Jahting kluba „Kej“ za besplatno krstarenje Dunavom i Savom.

Subota i nedelja 2. i 3. april rezervisani su za „Lovačke dane“, kada će biti održano i tradicionalno takmičenje u spremanju poznatih ribolovačkih i lovačkih specijaliteta, gulaša i riblje čorbe.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор