Sutra počinje Sajam nautike

Sutra na Beogradskom sajmu počinje jubilarni 40. Međunarodni sajam nautike, lova i ribolova, na kome će pod sloganom „Isplovi, zabaci, ulovi“, više od 80 izlagača posetiocima predstaviti kompletan nautički program.

U hali 1 Beogradskog sajma publici će do 7. aprila biti prikazano oko 100 plovila svih vrsta, jahti i glisera, a izlagačkim programom biće obuhvaćeni i brodski i vanbrodski motori, oprema za lov i ribolov, sportove na vodi i ronjenje, nautička, kamp i outdoor oprema, najavljuju iz “Beogradskog Sajma.”

S obzirom da beogradski Sajam nautike postaje sve popularniji u međunarodnim okvirima, ovogodišnje učešće „premijerno“ su najavili gosti iz Italije, Turske, Slovenije, Hrvatske i Crne Gore, a uz stalne izlagače, kao što su “CTC Unit”, “Goga YCI” i “Inteh-V”, pojaviće se i “Efel Motors”, “Focus”, “AS Labruna”, “ENC Star Trade”…

Među učesnicima će se naći i predstavnici najpopularnijih domaćih i svetskih brendova, uključujući i one najproslavljenije u sektoru ekskluzivnih plovila, kao što su “Monterey 378”, “Cranchi 30”, “Bavaria 29”, “Beneteau Antares 30S”, “See Ray”, “Jeanneau”, “Sealver”…

Kao i ranijih godina, specijalizovana manifestacija iz oblasti nautike će i ove godine za sve zainteresovane organizovati tradicionalnu berzu polovnih plovila, tokom koje će biti predstavljene i poznate regate, splavarenja i drugi vodni potencijali Srbije, ali i ekološke i bezbednosne teme u vezi sa vodom.

Iz Beogradskog sajma javljaju da će stovremeno sa Sajmom nautike, lova i ribolova biti održan i Sajam hortikulture. Radno vreme manifestacija je od 10 do 19 sati, a poslednjeg dana od 10 do 18. Cena pojedinačne ulaznice iznosi 300 dinara, grupne 200, a parkinga 100 dinara po satu.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор