Sutra počinje Sajam privrede Zapadne Srbije

U Valjevu sutra počinje jubilarni 15. Sajam privrede Zapadne Srbije SPREG 2018, najveći regionalni sajam opšteg karaktera u Srbiji, koji će trajati do 31. marta, saopštili su organizatori.

Na ovogodišnjem valjevskom privrednom sajmu ove godine će se u Omni centru okupiti više od 200 izlagača najrazličitijih delatnosti iz oko 60 opština i gradova Srbije.

Posetiocima ove manifestacije biće predstavljene tri tematske celine. Prva koja je vezana za poljoprivredu, predstaviće se programima neophodnim za optimizovanu proizvodnju u poljoprivredi, a odnosi se na izložbu traktora, priključnih mašina, opreme, semena, hemijskih sredstava, rasadnika…

Druga tematska celina biće posvećena hrani i piću, uz učešće preko 50 nacionalnih i lokalnih proizvođača koji će za posetioce spremati domaće kulinarske poslastice. Treća tema privrednog sajma u Valjevu ticaće se predstavljanja različitih industrijskih grana, od metaloprerade do elektronike, građevinarstva…

Učesnice sajma biće i lokalne samouprave Požege, Bogatića, Mionice, Ljiga, Osečine, Priboja, Lajkovca i Leskovca, koje će posetiocima ove značajne privredne manifestacije predstaviti svoje najuspešnije privrednike.

Organizatori valjevskog sajma ističu da gotovo 75 procenata izlagača na ovoj privrednoj izložbi čine firme koje se prvenstveno bave proizvodnjom, prenosi „eKapija“.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор