Počinje Međunarodni Sajam privrede u Paraćinu

made-in-germany-rs-novi-sad-poljoprivredni-sajam

Sutra počinje tradicionalni 17. Međunarodni sajam privrede u Paraćinu, na kome će se do 31.oktobra posetiocima predstaviti više od stotinu firmi i Komorskih udruženja iz Srbije i zemalja regiona.

Posetioci ovog sajma će biti u prilici da vide i po nižim sajamskim cenama kupe proizvode od stakla, metala i plastike, nameštaj, ali i automobile, računare i opremu, poljoprivredne proizvode i proizvode prehrambene industrije, med i proizvode od meda, opremu za pčelarstvo, razne vrste rakija, sokova, lekovito bilje, opremu za bebe…

Organizatori saopštavaju da će sajam biti popraćen brojnim prezentacijama proizvoda, susretima privrednika i kulturno zabavnim programom, i biće dobra prilika izlagačima da ostvare i učvrste poslovne kontakte, a posetiocima da kupuju po veoma povoljnim cenama“.

U okviru Međunarodnog sajma privrede u Paraćinu biće održani i okrugli sto i sajam zapošljavanja, a poslednjeg dana najboljim izlagačima biće dodeljene nagrade i priznanja.

Sajam će biti održan u paraćinskoj Hali sportova „7.juli“, na prostoru od 2.000 kvadratnih metara, preciziraju organizatori – Skupština opštine Paraćin, Turistička organizacija i Udruženje preduzetnika Paraćina.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор