U Paraćinu počinje Privredni sajam

U paraćinskoj Hali sportova „7.jul“ danas počinje tradicionalni, 20. jubilarni Međunarodni sajam privrede, na kome će više od stotinu privrednika iz Srbije i zemalja regiona predstaviti svoje proizvode na 2.000 kvadratnih metara izlagačkog prostora.

Sajam će u 11 sati zvanično otvoriti predsednik Opštine Paraćin Saša Paunović i direktor Regionalone Privredne komore Šumadije i Pomoravlja Predrag Lučić, navodi se u saopštenju opštine i dodaje da će manifestacija trajati do 13. oktobra.

– Sajam privrede je odlična prilika koju preduzetnici i firme koriste da unaprede svoje poslovanje, olakšaju plasman robe, prošire saradnju i sklope dogovore, kao i da na jednom mestu objedine ponudu i reklamiraju svoje proizvode – rekli su organizatori, a prenosi agencija „Tanjug“.

U okviru sajamskih dešavanja biće održano nekoliko stručnih skupova za privrednike, bogat kulturno umetnički program i nagradna igra, a biće organizovana i akcija dobrovoljnog davanja krvi.

U subotu, poslednjeg dana sajma, ispred Hale sportova će, kao i svake godine, biti organizovano okretanje vola na ražnju, čije će se pečenje besplatno deliti posetiocima ove privredne manifestacije, a kojeg su tradicionalno za ovu priliku obezbedili privrednici Paraćina i lokalna Turistička organizacija.

Međunarodni sajam privrede u Paraćinu održava se pod pokroviteljstvom Skupštine opštine ovog grada, a organizuju ga Turistička organizacija opštine i Udruženje preduzetnika Paraćin.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор