Od sutra privredni sajam u Novoj Pazovi

Od sutra se u Novoj Pazovi, na prostoru kompleksa sportsko – rekreativnog bazena, održava 11. po redu, dvodnevni Regionalni sajam privrede, na kome će se predstaviti preko 150 izlagača iz Srbije i zemalja regiona.

Zahvaljujući lokalnoj samoupravi za sve učesnike pazovačkog Sajma privrede obezbeđen je besplatan izlagački prostor na preko 1.000 kvadratnih metara ukupne površine, prenosi „RTV“.

Opština Stara Pazova je još u bivšoj Jugoslaviji bila poznata po maloj privredi, da bi danas stasala u “privredno čudo” kada je u pitanju stepen njene ekonomske razvijenosti, ističu u Privrednoj komori Srbije (PKS).

U realizaciji predstojeće privredne manifestacije, lokalnoj samoupravi značajnu podršku će i ove godine pružiti Privredna komora Vojvodine (PKV) kao partner Privredne komore Srbije.

Pored izlagačkog programa metalne i plastične galanterije, građevinarstva, prehrambene industrije i turizma, organizatori sajma najavljuju i prateće manifestacije poput raznih predavanja i degustacija, ali i Sajma zapošljavanja na kome će mladi nezaposleni i ove godine imati priliku da potraže posao za sebe.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор