Sajam privrede zapadne Srbije sutra u Valjevu

made-in-germany-rs-spreg-valjevo

Sutra u valjevskom “Omni centru” počinje 13. Sajam privrede zapadne Srbije “SPREG 2016”, na kome će se tokom tri sajamska dana predstaviti 208 izlagača iz 75 mesta i gradova Srbije i Republike Srpske.

Izgradnjom nove hale 3 i proširenjem otvorene izložbe, izlagački prostor je ove godine povećan na 3.350 kvadrata, a primarnu ulogu u predstavljanju i ove godine će imati izlagači iz proizvodnih delatnosti, sa 77 posto udela u izlagačkom delu.

Posetioci sajma će se upoznati sa velikim brojem domaćih proizvoda iz poljoprivrede, industrije hrane i pića, metaloprerade i ostalih grana privrede. Organizatori najavljuju i besplatne degustacije, demonstracije, propratne događaje i brojne sajamske popuste.

Već prvog dana sajma biće održane prezentacije na temu ekonomske saradnje Kine i Srbije i unapređenja saradnje privrednika zapadne Srbije i istočne Bosne i Hercegovine. Drugog sajamskog dana na programu je nekoliko predavanja o EU fondovima za poljoprivredu, subvencijama Ministarstva poljoprivrede i praktičnim rešenjima za unapređenje poljoprivredne proizvodnje. Trećeg dana sajma će biti organizovan tradicionalni prolećni sajam zapošljavanja.

Radno vreme sajma za posetioce je u sredu i četvrtak od 10 do 19 sati, a u petak od 10 do 16 sati. Ulaz je slobodan.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор