Regionalni sajam privrede sutra u Novoj Pazovi

Na prostoru Kompleksa sportsko-rekreativnih bazena u Novoj Pazovi sutra počinje dvodnevni, 12. po redu, Regionalni sajam privrede, koji organizuju Opština Stara Pazova i Privredna komora Srbije – Regionalna privredna komora Sremskog upravnog okruga.

Posetiocima ovog sajma predstaviće se više od 150 izlagača, dok će poslovni ljudi i preduzetnici biti u prilici da razmene ideje i unaprede saradnju. Inače, privredni sajam se s razlogom održava u ovom delu Srema, jer je opština Stara Pazova poznata po privatnom preduzetništvu, sa preko 1.000 privatnih preduzeća i više od 3.000 preduzetničkih radnji.

Tokom oba sajamska dana biće održano sedam prezentacija u oblasti poljoprivrede, IT tehnologija, dualnog obrazovanja, turizma, bezbednosti i zdravlja na radu, novim zakonima, prenosi „RTV“.

U okviru pratećeg programa ovogodišnjeg privrednog sajma, sremskomitrovačka Filijala Nacionalne službe za zapošljavanje organizovaće Sajam zapošljavanja na kome će osamnaest kompanija, među kojima i „Strejt nova“, „Alumil“, „Gorenje“, „Froneri“, predstaviti nezaposlenim licima slobodna radna mesta.

Svečano otvaranje sajma je zakazano za četvrtak 27. septembra u 11 sati, a manifestacija će tokom oba dana biti otvorena za posetioce od 10 do 19 časova.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор