Sutra u Kragujevcu Sajam građevinarstva

Pod pokroviteljstvom Grada Kragujevca, na Šumadija sajmu sutra počinje trodnevni Sajam građevinarstva, najavljeno je na gradskom sajtu.

– Posle dve godine pauze uspeli smo da u kalendar sajmova vratimo i sajam građevinarstva, kao jednu od značajnijih manifestacija za grad i građane Kragujevca. Na sajmu će se predstaviti više od 40 izlagača koji će ponuditi proizvode sa sajamskim popustima, a u okviru manifestacije biće održan i mini sajam bele tehnike, keramike i vodoinstalacionog materijala „Kerabel“ – objasnio je direktor Šumadija sajma Zoran Nedeljković.

„U okviru pratećeg sajamskog programa, u prostorijama Medija centra će biti održana prezentacija na temu procedura za pripremu potrebne tehničke dokumentacije, izbora adekvatnih tehničko-tehnoloških rešenja za preradu otpadnih voda, korišćenja drvne biomase i primene novih tehnologija u građevinarstvu i izgradnje objekata u ITONG sistemu gradnje“, rečeno je na konferenciji organizovanij povodom predstojećeg događaja.

Radno vreme Sajma građevinarstva u petak i subotu, 9. i 10. februara, biće od 10 do 18 sati, dok će u nedelju 11. februara sajam biti otvoren do 16 sati. Ulaz i parking za posetioce su besplatni, prenosi „eKapija“.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор