Posetite beogradski Sajam građevinarstva

Ovogodišnji Međunarodni sajam građevinarstva (SEEBBE), biće održan na Beogradskom sajmu od 18. do 21. aprila, uz učešće predstavnika više od 20 zemalja iz regiona i sveta.

Pored izlagača iz gotovo svih oblasti građevinske industrije, mašina i mehanizacije, na vodećoj sajamskoj manifestaciji u građevinskoj industriji u regionu jugoistočne Evrope učestvovaće i arhitekte i dizajneri, kao i predstavnici sektora građevine i urbanizma, državni i privatni investitori iz Srbije i zemalja regiona.

U okviru predstojećeg sajma, kao zasebna tematska celina, predstaviće se i 10. Međunarodni sajam kamena “Stone Expo Serbia”, najveći međunarodni sajamski događaj u oblasti obrade prirodnog kamena i prateće industrije, saopšteno je iz Beogradskog sajma.

Organizatori poručuju da SEEBBE 2018. predstavlja odličnu priliku za ispitivanje tržišta, proširenje saradnje i pokretanje novih projekata, a za domaće izlagače put da uvek budu u centru inovacija i na nivou kriterijuma koje postavljaju svetski standardi.

Učesnici sajma građevinarstva će, u težnji da izađu u susret posetiocima ove manifestacije i svojim klijentima, odobravati na svoje proizvode i usluge ekskluzivne sajamske pogodnosti i popuste od 5 do 30 posto.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор