Posetite beogradski Sajam hortikulture

Na Beogradskom sajmu sledeće sedmice počinje Međunarodni sajam hortikulture, na kome će se pod sloganom „Bašta u srcu grada“, od 6. do 9. aprila okupiti preko 100 izlagača.

Pored uzgajivača cveća i cvetnog materijala, beogradski Sajam hortikulture i ove godine će posetiocima predstaviti i izlagače iz raznih srodnih oblasti – voćarstva, vinogradarstva, pčelarstva, uzgoja lekovitog bilja, proizvodnje sadnica i semenskog materijala, održavanja zelenih površina i pejzažne arhitekture.

Kako se navodi se u saopštenju Beogradskog sajma, prateće manifestacije ovog sajma, kao što su Izložba lekovitog bilja i preparata od meda „Darovi prirode“ i Izložba baštenskih i parkovskih mašina “Motoplantexpo”, prepoznatljivi su sajamski događaji posvećeni zaljubljenicima u prirodu, koji spajaju korisno i lepo, odnosno zdrav život i ugodnu životnu sredinu.

Sajam će posetiocima ponuditi i izuzetno bogat stručan, edukativan i zanimljiv prateći program, ispunjen predavanjima i prezentacijama iz raznih oblasti hortikulture, uz takmičarske i humanitarne sadržaje.

Sajam hortikulture će biti otvoren svakog dana od 10 do 19 sati. Pojedinačne ulaznice koštaju 200, grupne 100, a sajamski parking 100 dinara na sat.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор