Posetite Sajam poljoprivrede u Sjenici

Ovogodišnji tradicionalni, 15. po redu, Poljoprivredni sajam u Sjenici biće organizovan na Gradskom stadionu 21. i 22. juna, a program će oba dana početi od 9:00 sati.

Očekuje se da će na manifestaciju pristići više od 250 izlagača poljoprivredne mehanizacije i sitne i krupne stoke iz cele Srbije. Najbolja grla će ocenjivati komisija sastavljena od eminentnih stručnjaka iz ove oblasti, dok se organizator pobrinuo za vredne novčane nagrade najboljima.

Svečano otvaranje ove poljoprivredne manifestacije zakazano je za 11:00 sati, kada će nastupiti i folklorni ansambl, prenosi „Glas zapadne Srbije“.

Izlagači ovaca, poljoprivredne mehanizacije, poljoprivrednih proizvoda i domaće radinosti pristizaće prvog dana sajma, u četvrtak 21. juna, od 7:00 časova, da bi već od 9:00 sati počela sa radom komisija za ocenu ovaca. Pobednik će biti proglašen tačno u 12:00.

Drugog dana sajma se od 7:00 sati očekuje dolazak izlagača goveda, u 9:30 komisija počinje sa ocenjivanjem, a u 12.00 je proglašenje pobednika. U 14:00 sati će 15. Poljoprivredni sajam u Sjenici biti i zvanično zatvoren.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор