Aviolinija Beograd-Brač od sredine maja

made-in-germany-rs-avion

Sezonska avionska linija Beograd – Brač biće otvorena za putnike svakoga petka od sredine maja, a turiste će prevoziti avion koji može da poveze do 80 putnika.

Novu avioliniju promovisala je turistička agencija „Kon-Tiki“ na upravo završenom ovogodišnjem sajmu turizma u Beogradu, koji je okupio više od 1.100 učesnika iz pedeset zemalja, prenosi „B92“.

U okviru predstavljanja bračke turističke ponude izneti su podaci turističkih zajednica sa ovog prelepog hrvatskog ostrva, prema kojima je u toku prošle godine tamo letovalo 2.100 gostiju iz Srbije, sa 21. hiljadom ostvarenih noćenja. Kako je najavljeno, očekuje se da će se taj broj povećati zahvaljujući novoj sezonskoj čarter liniji.

Konkretnih pitanja posetilaca sajma bilo je mnogo, a prospekti bračkih letovališta bili su izuzetno traženi, istakao je Markito Marinlović, direktor bolske Turističke zajednice. Osim prospekata, posetioci su bili u prilici da pogledaju i reklamni turistički film o Braču, a mogli su da probaju i brački sir i pršut, kao i da se upoznaju sa bračkom narodnom nošnjom.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор