Međugradski autobus jeftiniji za 30 posto

made-in-germany-rs-autobus-lasta

Putnici koji koriste međugradski autobuski prevoz ka jugu Srbije sada mogu da kupe karte po znatno nižim cenama, jer je Saobraćajno preduzeće „Lasta“ snizilo cene svoga prevoza za 30 posto.

Pojeftinjenje prevoza najviše će osetiti svi oni koji od Beograda putuju ka Aleksincu, Nišu, Prokuplju, Kuršumliji, Leskovcu, Vranju i Kruševcu.

Najveće sniženje povratne karate uvedeno je na relaciji ka Vranju, pa sada cena prevoza do ovog grada i nazad iznosi 2.250 dinara. Povratna karta do Niša košta 1.600 dinara, do Aleksinca 1.500, a do Leskovca 1.730 dinara. Najveća sniženja cene karte u jednom pravcu takođe su na relacijama ka Vranju i Leskovcu, navodi se u saopštenju „Laste“.

Pored ovih sniženja, uvedene su i promotivne cene karata na pojedinim relacijama, pa tako povratna cena karte na tri polaska iz Niša ka Beogradu (u 6:40, 8:00 i 16:10) iznosi 1.300 dinara, dok cena povratne karte sa polaskom iz Leskovca u 15:25 iznosi 1.600 dinara, prenosi agencija „Tanjug“.

– Prošle godine smo na istim relacijama imali akciju sniženja cene karata, pa smo i ove godine odlučili da ponovo izađemo u susret našim stalnim putnicima, ali i da sa sniženim cenama privučemo nove korisnike – objašnjava Ana Petrović, portparol i marketing menadžer Saobraćajnog preduzeća „Lasta“.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор