Bicerba počela da traži radnike za fabriku u Valjevu

Nemačka kompanija Bicerba (Bizerba) trebalo bi da do kraja godine privede kraju građevinske radove na izgradnji fabrike u Valjevu i započne proizvodnju vaga i mašina za sečenje hrane, prenosi Politika.

Ova nemačka kompanija jedan je od svetskih lidera u oblasti tehnologije izrade mašina i aparata za merenje i sečenje hrane i jedan od vodećih dobavljača hardverskih i softverskih rešenja koja se koriste u tehnologiji vaganja, sečenja i etiketiranja.

Prema rečima komercijalne direktorke Marine Cvijetić, Bicerba Valjevo će u prvoj fazi poslovanja, koja će trajati dve do tri godine, otvoriti oko 300 novih radnih mesta. S tim u vezi, ona je na nedavno održanom sajmu zapošljavanja u Valjevu poručila sugrađanima da su im potrebni svi profili radnika, počev od proizvodnje, preko magacina, logistike, administracije i operativno-strateške nabavke, do finansija i računovodstva.

– Zainteresovani smo da što veći broj Valjevaca i Valjevki budu članovi našeg tima. Proizvodićemo i isporučivati vage za ceo svet i pružamo ruku svim zainteresovanim ljudima da dođu i informišu se o kompaniji i dostave svoju biografiju – poručila je Cvijetićeva.

Kako je istakla, na adresu Bicerbe u Valjevu u prethodnom periodu je već stiglo preko 500 mejlova u kojima su prijava za posao zainteresovanih građana Valjeva i okoline.

– Trenutno se u Valjevu grade tri fabrike u kojima će biti 2.300 novih radnih mesta. Radimo na tome da broj nezaposlenih u Valjevu bude na nivou statističke greške i da svako ima mogućnost da se zaposli – rekao je na otvaranju sajma zapošljavanja gradonačelnik Lazar Gojković.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор