IGB Automotive traži radnike u Petrovaradinu

Nemačka kompanija „IGB Automotive Comp Inđija“ je zbog širenja proizvodnje, raspisala novi konkurs za zapošljavanje još 100 radnika, a kandidate sada traži na području Petrovaradina.

– Planiramo da zaposlimo radnike sa područja Petrovaradina, kojima će biti obezbeđen prevoz do posla. U saradnji sa Gradom Novim Sadom, tim povodom ćemo 21. marta organizovati „Dan karijere“ u MZ Petrovaradin, gde će svi zainteresovani moći da se informišu i konkurišu za neku od ponuđenih radnih pozicija – najavljuju u kompaniji, a prenosi „eKapija“.

Inđijski IGB Automotive je 2007. godine osnovala nemačka kompanija „I.G.Bauerhin GmbH“, koja proizvodi grejače za automobilska sedišta, grejače za volane, senzore za zauzeće sedišta, kablove za grejače sedišta i električne kontrolne jedinice.

Njihova kompanija u Srbiji ujedno je i najveća u Bauerhin grupi po broju zaposlenih i ostvarenoj realizaciji. IGB Automotive danas ima više od 2.200 radnika i isporučuje više od 20.000.000 proizvoda godišnje, uglavnom za renomirane kupce kao što su kompanije „Folksvagen“, „Audi“, „BMW“, „Mercedes“, „Škoda“, „Opel“, „Nissan“ i druge. Početkom ove godine IGB je u Inđiji otvorio novi pogon vredan 4,5 miliona eura.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

1 Komentar
  1. Kako da stupim u kontakt ,htela bih da se zaposlim kod vas u firmi IGB Automotive Petrovaradin.
    Zanimaju me informacije o ovome.

Оставите одговор