IGB Automotive traži radnike u Sremskim Karlovcima

made-in-germany-rs-igb-automotive

Nemačka fabrika „IGB Automotive“ koja posluje u Inđiji, najavljuje nova zapošljavanja, ponovo tražeći još oko 100 novih radnika. Dan karijere IGB Automotive biće održan 2. decembra od 10 do 13 sati, u svečanoj sali Opštine Sremski Karlovci, na adresi Trg Branka Radičevića 1, prvi sprat.

Zbog proširenja proizvodnih kapaciteta, IGB Automotive raspisuje konkurs za prijem 100 novih radnika sa područja Sremskih Karlovaca za rad u proizvodnom pogonu, kojima će biti obezbeđen prevoz. U saradnji sa Opštinom Sremski Karlovci, tim povodom će 2. decembra biti održan Dan karijere, na kojem će svi zainteresovani moći da se informišu i konkurišu za neku od ponuđenih radnih pozicija, navodi se u saopštenju kompanije.

Fabrika IGB Automotive, osnovana od strane nemačke kompanije „I.G.Bauerhin GmbH“, posluje u Inđiji od 2007. godine, gde proizvodi grejače za automobilska sedišta i volane, senzore za zauzeće sedišta automobila i kablove za grejače sedišta i električne kontrolne jedinice, prenosi „eKapija“.

Kompanija IGB Automotive iz Srbije je u Bauerhin grupi prva po veličini, broju zaposlenih i ostvarenoj proizvodnji. Danas inđijska fabrika ima više od 2.000 zaposlenih i proizvodi više od 18.000.000 proizvoda godišnje, namenjenih gigantima u autoindustriji, kao što su „Folksvagen“, „Audi“, „BMW“, „Mercedes“, „Škoda“, „Opel“, „Nissan“ i drugi.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор