IGB Automotive traži još 200 radnika za fabriku u Inđiji

Zbog širenja fabričkih kapaciteta i velikog interesovanja za posao u u proizvodnom pogonu u Inđiji, nemačka kompanija IGB Automotive je objavila novi konkurs za prijem još 200 radnika za koje će biti obezbeđen prevoz do posla.

Tim povodom nemački investitor najavljuje da će organizovati novi „Dan karijere“, svojevrstan interni sajam zapošljavanja, koji će ovoga puta biti održan u Mesnoj zajednici Đurđevo, u subotu, 1. decembra.

Srpska kompanija IGB Automotive je osnovana 2007. godine od strane nemačke kompanije I.G.Bauerhin GmbH i bavi se proizvodnjom kablova i grejača za automobilska sedišta, grejača za volane, senzora za zauzeće sedišta automobila i električnih kontrolnih jedinica. IGB fabrika u Inđiji prva je po veličini, broju zaposlenih i ostvarenoj realizaciji u okviru cele Bauerhin grupe. U njoj danas radi preko 2.300 radnika i proizvodi se više od 30.000.000 proizvoda godišnje, koji su namenjeni vodećim proizvođačima u autoindustriji, kao što su VW, Audi, BMW, Mercedes, Škoda, Opel, Nissan i drugi.

Inđijska fabrika jedna je od najznačajnijih grinfild investicija u Srbiji i odličan primer uspešnog i produktivnog poslovanja, ne samo na lokalnom, već i regionalnom nivou. Za deset godina poslovanja u Srbiji kompanija IGB Automotive je ostvarila i važan strateški cilj zapošljavajući više od 2.300 ljudi, zbog čega, kao jedna od firmi sa najviše zaposlenih, predstavlja snažan oslonac daljem razvoju lokalne zajednice. Tome u prilog govori i stav kompanije da su njihova „vrata otvorena za sve koji su uporni, vredni i imaju želju da svoje znanje, veštine i stručnost upotrebe radi ostvarenja zajedničkog cilja, a time i ličnog zadovoljstva“.

Svi zainteresovani za zapošljavanje u kompaniji IGB pozivaju se da dođu u Đurđevo na Dan karijere, kako bi dobili sve neophodne informacije. Na događaju će biti predstavljena kompanija, njen potencijal, principi dobre poslovne prakse, sistem obuke i mogućnosti neprestanog napredovanja zaposlenih.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор